Menü 19

Hétfő
Póréhagymás sajtkrémleves fűszeres kenyérkockával
A: Hawaii csirkemell vegyes körettel
B: Chilis bab pitával

Kedd
Csirkegulyás
A: Cordon bleu burgonyapürével
B: Gombapaprikás galuskával

Szerda
Zöldbabos sertésraguleves
A: Bécsi bundás sertéskaraj kukoricás rizzsel
B: Roston csirkemell vajas, zöldséges penne tésztával

Csütörtök
Marhahúsleves csigatésztával
A: Kijevi jércemell rizi-bizivel
B: Fűszeres sertésszűz mustármártással steak burgonyával

Péntek
Frankfurti leves
A: Párizsi csirkemell petrezselymes burgonyával
B: Rizsfelfújt gyümölcsös öntettel

Szombat
Grízgaluskaleves
A: Gazdagon töltött sertésszelet jázmin rizzsel

Vasárnap
Őszibarack krémleves
A: Csirkés tortilla tekercs hasábburgonyával

Vélemény, hozzászólás?