Menü 26.

Hétfő
Lebbencsleves
A: Szezámmagos bundában sült csirkemell kukoricás rizzsel
B: Sertéspörkölt szarvacska tésztával

Kedd
Tavaszi csirkeleves
A: Póréhagymával, sajttal töltött sertésszelet hasábburgonyával
B: Édes – savanyú csirkemell csíkok jázmin rizzsel

Szerda
Tejfölös zöldbableves
A: Panko morzsában sült csirkemell petrezselymes burgonyával
B: Zöldségekkel sajttal sült csirkemell bulgurral

Csütörtök
Orjaleves eperlevéllel
A: Sajttal sonkával töltött csirkemell rizi-bizivel
B: Csülök Pékné módra tepsis burgonyával

Péntek
Jókai bableves
A: Roston csirkecombfilé friss salátával, joghurtos öntettel, párolt rizzsel
B: Pikáns sertésszelet steak burgonyával

Szombat
Sárgaborsó krémleves
A: Zöldséges bundában sült csirkemell burgonyapürével

Vasárnap
Őszibarack krémleves
A: Sokmagvas bundában sült sertésszelet vajon párolt rizzsel

Vélemény, hozzászólás?