Menü 4

Hétfő

Zöldborsóleves petrezselymes vajasgaluskával
A: Panko mozsárban sült csirkemell színes rizzsel
B: Carbonara spagetti

Kedd

Tejfölös burgonyaleves füstölt tarjával
A: Fűszeres feta sajttal, baconnal töltött pulykamell vajas burgonyával
B: Rántott karfiol párolt rizzsel, tartármártással

Szerda

Csorbaleves
A: Négy sajttal sült csirkemell zöldséges bulgurral
B: Brassói aprópecsenye

Csütörtök

Tyúkhúsleves csigatésztával
A: Lilahagymás krémsajttal töltött sertésszelet burgonyapürével
B: Grillezett csirkemell tejszínes gomba mártással párolt rizzsel

Péntek

Legényfogó leves
A: Párizsi csirkemell kukoricás rizzsel
B: Tarja füstölt tarjával, sajttal sütve steak burgonyával

Szombat

Babgulyás
A: Cézár-tál (roston csirkemell csíkok, saláta, cézár öntett) hasábburgonyával

Vasárnap

Magyaros karalábéleves
A: Magvas bundában sült sertésszelet vegyes körettel

Vélemény, hozzászólás?